Facebook
Blogger
Nemzetközi autómentés és autószállítás az év bármely napján, azonnali indulással

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés külföldről | Autószállítás S.O.S azonnali indulással

Külföldi tartózkodása, utazása közben műszaki meghibásodás, sérülés miatt keres megbízható, gyors autószállítást?

M3 autómentes külföldről-külföldre

Nemzetközi autómentés az év bármely napján!

Cégünk bármely országból vállalja személyautója, teherautója, kamionja, kisbusza, pótkocsija vagy lakókocsija, motorkerékpárja azonnali hazaszállítását. A gyors ügyintézés után, a megfelelő autónkkal indulunk a megadott helyszínre, hogy segíteni tudjunk Önnek!

Hívja éjjel-nappal működő telefonszámunkat!

Nem elég, hogy meghibásodott, megsérült gépjárműve bosszúságot okoz, de még a külföldről való hazaszállítás körülményes megszervezése miatt is idegeskedik? Mi megkönnyítjük a dolgát! Vegye fel non-stop elérhető ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, és nincs más teendője! A nemzetközi szállítási dokumentumok gyors elkészítése után kollégáink a legmodernebb műszaki eszközökkel felszerelt gépjárműveink egyikével indulnak az Ön segítségére.

Legyen szó Európai Unión belüli vagy kívüli országról, mi nemzetközi autószállításban, autómentésben otthon vagyunk! Kedvező áron, akár azonnali indulással garantáljuk, hogy szolgáltatásunkban nem fog csalódni.

Gépjárműveink mindegyike rendelkezik a nemzetközi autószállításhoz szükséges úti okmányokkal és eszközrendszerrel, valamint kollégáink műszaki ismeretekkel rendelkező, rutinos sofőrök. Ezek mellett a megfelelő felelősség-és rakománybiztosítás is garantálja szolgáltatásunk magas színvonalát.

Hívjon minket, ha külföldön robbant le gépjárművével, vagy ha külföldön vásárolt autója hazaszállításához megbízható autószállítót, autómentőt keres! Több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött minden problémára megoldást találunk!

Nemzetközi autómentés ügyfélbarát árakkal, gyors ügyintézéssel, azonnali indulással, non-stop elérhetőséggel!

 

Problémája akadt gépjárművével külföldön? Mi az országhatáron túl is a segítségére leszünk!

Problémája akadt gépjárművével külföldön? Mi az országhatáron túl is a segítségére leszünk! Egy lerobbant kocsival az autópályán: ez minden gépjármű tulajdonos rémálma, hiszen ilyenkor igazi kihívást jelent valóban hasznos segítséget találni. Ez a szituáció akkor válik a legkellemetlenebbé, ha ismeretlen terepen, például külföldön történik, hiszen nem biztos, hogy az autó vezetője beszéli is az adott ország nyelvét, így fennáll a kockázata annak, hogy nem tud megfelelő segítséget kérni. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a jármű-meghibásodások helyszíntől és időtől függetlenül következnek be, vállaljuk, hogy az autómentést külföldön is biztosítjuk!                                                       

Külföldi autómentési szolgáltatásunkkal nem maradhat segítség nélkül, azonban ahhoz, hogy rövid időn belül a rendelkezésére állhassunk, elengedhetetlen, hogy feljegyezze elérhetőségeinket, hiszen nem biztos, hogy az adott helyzetben rendelkezésre fog állni internetes kapcsolat. A külföldi autómentést az év bármelyik napján igénybe veheti, így nem kell kompromisszumot kötnie a kellemetlen szituációval egy idegen országban.

Ha előzetesen kérdései lennének külföldi autómentéssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább