• Kezdőlap
  • Autómentés Horvátországból 0-24 | Autószállítás, autómentő Horvátország

Non-stop autómentés az év minden napján: +36 (70) 224-1441

Autómentés Horvátországból 0-24 | Autószállítás, autómentő Horvátország

Horvátországban hibásodott meg autója, autómentésre van szüksége? Mielőbbi segítséget szeretne, hogy elszállítsák gépjárművet? Hívjon minket, és mi gyors segítséget nyújtunk!

M3 autómentes Horvátország

Nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink és modern műszaki berendezéseink garantálják Önnek a legjobb szolgáltatást. Autóink mindig karbantartott állapotban állnak készen a szállításra, az év bármely napján.

Telefonszámunk, ügyfélszolgálatunk a következő számon érhető el: +36 (70) 224-1441.

Horvátországban ragadt és nem tudja mi lesz az utasaival? Többszemélyes autóinknak köszönhetően útitársait is gyorsan, kényelmesen hazaszállítjuk.

Nem csak személyautók szállítását vállaljuk, hanem 3.5 tonna össztömeg alatti, lakókocsik, teherutók, utánfutók, motorkerékpárok és kibuszokat is el tudjuk szállítani.

Fontos úton van és mindenképp tovább kell haladnia, akkor csereautót tudunk biztosítani. Hívjon bátron mi gyors segítséget nyújtunk, megoldjuk problémáját!

Jól képzett, nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink, a kiválóan felszerelt autóinkkal kiérkezve a helyszínen is megoldhatják, megkereshetik autója meghibásodását. Beszélhetünk akár, lemerült akkumulátorról, kerékcseréről, kifogyott üzemanyagról, ajtaja zárnyitásáról, amennyiben szakembereink úgy ítélik meg ott helyben javítják az adott meghibásodást.

Ne legyen letörve és ácsorogjon lerobbant autója mellett! Hívja ügyfélszolgálatunkat 0-24 óráig. Legyen akár hétvégéről vagy ünnepnapról szó munkatársaink a olyan gyorsan érkeznek a helyszínre, amennyire csak lehetséges.

Autószállításról vagy autómentésről legyen szó mi értjük a dolgunkat! A modern járműparkunk és magasan képzett szakembereinken kívül felelősség- és rakománybiztosítással garantáljuk az autója és Ön biztonságát.

Hívjon bátran, mi segítünk!

Autómentés


Segítségre van szüksége lerobbant, meghibásodott autója elszállításban?


Tovább

Autómentés külföld


Külföldi tartózkodása, utazása közben keres megbízható, gyors autószállítást?


Tovább

Szolgáltatások


Cégünk gyors, szakszerű segítséget nyújt lerobbant, meghibásodott, sérült autójához.


Tovább